Egyszerű feltételek

Az Édenpont látogatókat elsősorban a kertészeti és növényismeretekkel kapcsolatos programok érdeklik, de szívesen látogatnak kézműves programokra is, amelyek lehetnek bárhol az országban. Ha kellően egyedi a téma, akkor biztos, hogy fog látogatókat vonzani.

A látogatók csak pontos tartalommal, képekkel, időponttal és árral rendelkező programról tudják eldönteni, hogy jelentkezzenek-e, így ezeket majd meg kell határoznod, és össze kell állítanod. Az általad készített tartalom finomításában segítünk, ismerve a látogatók szokásait, de ez te rendezvényed lesz.

Az Édenpont oldalán akkor is érdemes megjelenned, ha csak alkalmi esemény megtartását tervezed, de a rendszeres megjelenés sokkal több érdeklődőt vonzhat. Címed és elérhetőséged nem lesz nyilvános, csak a fizetett látogatók kapják meg a rendezvényhelyszín pontos címét és adatait, így nem zavarnak feleslegesen. 

 

 

Vevőszolgálati és marketing támogatás

Amit nyújtunk neked:

 • segítség a lehető legtöbb látogatót vonzó feltételek kiválasztásában;
 • programod adatainak és fotóinak edenpont.com oldalra való feltöltése;
 • a programod hírlevelünkben, közösségi médiában és online felületeken történő meghirdetése, látogatók toborzása;
 • a látogatók regisztrálása, a részvételi díjak begyűjtése;
 • az érvényes helyfoglalással rendelkező látogatók részletes tájékoztatása, beleértve a programhelyszín megközelíthetőségét stb.;
 • a program előtti napon a résztvevők listájának megküldése számodra;
 • a programot követő napon véleménykérés a látogatóktól az eseménnyel kapcsolatban
 • a díjbevételről elszámolás készítése;
 • a látogatói díjak rád eső részének átutalása a korábban meghatározott bankszámlára és ütemezés szerint.

Kiszámítható bevétel

Nincs csatlakozási és egyéb rejtett költség! Csak nyerhetsz!

Ahhoz, hogy programod felkerüljön az Édenpont kertrendezvényei közé, és látogatók jelentkezhessenek rá, neked nem kell fizetned semmit!

A rendezvényed személyenkénti részvételi díjának alapját ( tervezett bevételedet) te határozod meg. Mi ezt az általad meghatározott alapdíjat növeljük meg a szolgáltatási díjunkkal, és a rendezvényedet ezzel a növelt árral tesszük közzé.

Mivel a minimum létszámot is te határozod meg, így kontrollálhatod, hogy csak olyan programot tarts meg, ami biztosan megéri. Foglalási rendszerünk lehetővé teszi, hogy ha a programra az általad meghatározott minimális létszám esetleg nem jönne össze, akkor a részvételi díjakat automatikusan visszafizessük a résztvevőknek!

Bevételedet a program lebonyolítása után 5 napon belül utaljuk a számládra. Vedd figyelembe, hogy adózási kötelezettséged is van!

Ha programod más médiában is megjelenik, akkor azt csak ugyanazokkal a feltételekkel teheted közzé nálunk is, mint ahogy azt máshol hirdeted.  

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!  

További előnyök

 • Nagyobb ismertség. Rendezvényedet hírlevelünkön és közösségi oldalainkon keresztül népszerűsítjük. 
 • Marketingtámogatás, ami nem kerül neked külön semmibe, viszont több látogatót és ismertséget eredményez.
 • Kényelem. A programmal kapcsolatos jelentkezésekkel nem kell foglalkoznod, nem kell a lemondásokkal és a résztvevők ügyes-bajos leveleivel törődnöd.
 • Kiegészítő bevétel.

 

 

Kertrendezvény jelentkezés