Egyszerű feltételek

Tapasztalataink szerint a látogatók legkönyebben a pontos tartalommal, képekkel, időponttal és árral rendelkező túráránál tudják eldönteni, hogy jelentkezzenek-e, de újdonságként az Édenpont oldalán lehetőséged van érdeklődők gyűjtésére is.

Választhatsz, hogy pontos időpontokat teszel közzé és jelentkezőket gyűjtesz, vagy csak egy körülbelüli hónapot határozol meg (pl április),  amire kizárólag érdeklődők tudnak majd jelentkezni. Ebben az esetben ha azt látod, hogy elegendő érdeklődő gyűlt össze, akkor a rendszerünkön keresztül kiküldheted időpontodat, amire már a jelentezéseket tudjuk fogadni. Így akár tesztelheted programodat előzetesen, és nem kell lekötnöd magadat. Csak a fizetett látogatók kapják meg a túra kiinduló pontjának adatait, beleértve a pontos  elérhetőségedet, így nem zavarnak fölöslegesen a jelentkezések során.

A túrád tartalmának összeállításához te értesz a legjobban, hiszen te tudod, hogy mit szeretnél megmutatni az érdeklődőknek, ezért nálunk tényleg te alkotod meg a programodat!

Vevőszolgálati és marketing támogatás

Amit nyújtunk neked:

 • segítség a lehető legtöbb látogatót vonzó feltételek kiválasztásában;
 • túrád adatainak és fotóinak edenpont.com oldalra való feltöltése;
 • a túrád hírlevelünkben, közösségi médiában és online felületeken történő meghirdetése, látogatók toborzása;
 • a látogatók regisztrálása, a részvételi díjak begyűjtése;
 • az érvényes helyfoglalással rendelkező látogatók részletes tájékoztatása, beleértve a programhelyszín megközelíthetőségét stb.;
 • a túra előtti napon a résztvevők listájának megküldése számodra;
 • a túrát követő napon véleménykérés a látogatóktól az eseménnyel kapcsolatban
 • a díjbevételről elszámolás készítése;
 • a látogatói díjak rád eső részének átutalása a korábban meghatározott bankszámlára és ütemezés szerint.

Kiszámítható bevétel

A túrán résztvevők előrefizetnek az Édenpont rendszerén keresztül. A túrák árai különbözőek, a részvételi díj alapját te határozod meg. A díj függ túrád tartalmától, hosszától, és a felmerülő költségeidtől is. Pontosan tudod majd előre, hogy kik fizettek be a programodra, így hány résztvevőre számíthatsz, nem kell feleslegesen készülnöd!

Az Édenpont a fentebb meghatározott szolgáltatásért, a ténylegesen beérkezett részvételi díjakból, a bevétel 20 %-át, de minimum 1400 Ft+áfa =1778Ft /fő díjat számít fel, a fennmaradó összeg téged illet. Azaz minden olyan túra esetén, amelynek ára nem éri el 8900 Ft-ot, a fix minimum díjat számítjuk fel, e fölött a díj a program díjának 20%-a lesz. 

Lássunk egy egyszerű példát!

Ha  túrádat bruttó 4780 Ft-ért hirdetjük meg, akkor részesedésed 4780-1778=3000 Ft /fő lesz.

Ha például a foglalások száma 5 fő, akkor a bevételed bruttó 15,000 Ft.

Bevételedet a program lebonyolítása után 5 napon belül utaljuk a számládra. Vedd figyelembe, hogy adózási kötelezettséged is van!

 Az előrefizetés szinte 100%-ban garantálja a résztvevők elköteleződését, ráadásul az Édenpont ÁSZF-ben a résztvevők visszalépésre vonatkozó feltételei garantálják, hogy akkor is hozzájutsz bevételedhez, ha a rendezvényre látogatók közül valaki mégsem menne el.

Foglalási rendszerünk lehetővé teszi, hogy ha esetleg az álatalad meghatározott minimális létszám nem jönne össze egy programra, akkor a részvételi díjakat automatikusan visszafizessük a résztvevőknek, így neked nem kell fölösleges készülnöd!

Ha programod más helyen is megjelenik, akkor azt csak ugyanazokkal a feltételekkl hirdetjük meg! 

További előnyök

 • Nagyobb ismertség. Túrádat hírlevelünkön és közösségi oldalainkon keresztül népszerűsítjük. 
 • Marketing támogatás, ami nem kerül neked külön semmibe, viszont több látogatót és ismertséget eredményez.
 • Kényelem. A túrádra érkező jelentkezésekkel nem kell foglalkoznod, nem kell a lemondásokkal és a résztvevők ügyes-bajos leveleivel törődnöd.
 • Kiegészítő bevétel, amit fentebb megmutattunk egy példán.

Nincs kötöttség, rejtett költség, csak nyerhetsz! Vágj bele!

 

Zöld túra programmal jelentkezés