Adventi kézműveskedés Modesztával

Pest megye

Telki

Event's features

Event's description:

Egy tartalmas és az évszak okán rendhagyó módon kültérben megrendezésre kerülő programot kínálunk a téli kertek és a szabadtéri ünnepi kiegészítők szerelmeseinek. 

Függetlenül attól, hogy lesz-e részünk havazásban, a kert karácsonyváró dekorációkkal várja a látogatókat, a ünnepi hátteret adva egy jó hangulatú, közös kézműves foglalkozásnak nagy fedett teraszon a megannyi lámpás és gyertya fényében. Finom falatok, forró italok és ünnepi zene mellett nyílik lehetőségünk megalkotni a természetes fa anyagokból készülő kerti dekorációkat, melyeket a látogatás végeztével haza is vihetnek készítőik. Az alkotás folyamatában alkalmunk lesz beszélgetni arról, hogyan tehetjük mutatóssá télen is a kertünket, teraszunkat, hogy ne egy teljesen magára hagyott alvó területként gondoljunk rá, és arról is, mit adhat nekünk egy gondoskodásban részesülő kert a kertészeti szezon holt idejében. 

Type:
Handicraft event

Event's host

Házigazda: G. Kovács Modeszta

Végzettségem szerint zeneművészeti diplomám van, mérnök férjemmel mindig a szépségre, harmóniára, praktikumra, kényelemre törekedtünk kertünk kialakításnál. Mindketten szeretjük különböző kétkezi tevékenységekkel szebbé tenni az otthonunkat kívül és belül. Ebben úgy osztozunk, hogy enyém az apró, finom munka, a tervezés, amibe beletartozik a külső terek otthonossá tétele is. A férjem a kreatív kivitelező. Közös munkánk eredménye lett egy kényelmes, könnyen gondozható kert, melyben az egész családunk örömét leli minden évszakban.

 

Reviews (3)

11 December, 2018

Nagyon hangulatos, szép adventi délutánon vettünk részt! A kellemes, természetes díszekkel kialakított adventi kert nagyon szívmelengető volt. A szíves vendégvárás és vendéglátás, a közvetlen beszélgetés mind emelte a karácsonyváró hangulatot. Remek volt a kézműveskedéssel egybekötött kert látogatás, szép ajándékot vihettünk haza, ami ma is az ablakunk párkányát díszíti.
A délután fénypontjai a sötétség beálltával, a tüzek fényénél, melegénél, szépséges udvari gyertyák gyújtásával fokozták a hangulatot.
Köszönjük a lehetőséget, a testi- lelki feltöltődést! Máskor is jövünk!
Éva és Gyuszi

11 December, 2018

Nagyon jól éreztük magunkat a lányommal. Kellemes, közvetlen hangulatot teremtettek a házigazdák. Nyáron visszatérnék.Bécsi Ágnes

04 December, 2018

Kertlátogatás Modesztánál!
Egyszerűen tökéletes volt minden téren!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom.Ha lesz nyáron akkor is megyünk 💗😊

Tündi és Vera

Further information

A program szabadtéri, ezért kérjük, az időjárásnak megfelelően, melegen öltözzetek. A kézműves foglalkozáshoz hozzatok magatokkal egy kisebb méretű kalapácsot, minden mást mi biztosítunk.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.