Kézműveskedés a CseppecsKertben

Vas megye

Sorkifalud

Event's features

Event's description:

A kertrendezvényen mindig más, növényekhez, kerthez köthető alkotást fogunk készíteni, újabb és újabb technikákat tanulunk. Kezdésnek május elején egyedi gyöngyös virágkarót fogunk készíteni. 

Type:
Handicraft event
Highlighted:
Opening this year
Features:
Child-friendly event, Disabled access

Specialities

A foglalkozás során lehetőség van a fazekasműhely és a házigazda munkáinak megtekintésére, vásárlásra.

Event's host

Grécziné Perjési Rozália, fazekas

"Bár a szakmám fazekas, nagyon szeretem a kertem, és egy kicsit mindenbe beleütöm az orromat... Már tíz éve a baráti körünknek kézműves foglalkozásokat is tartok, a nyári időszakban természetesen a kertben. Nem számít, ha valakinek nincs nagy gyakorlata, kézügyessége, tőlem mindenki profi munkákkal távozik."

Further information

A vendéglátás liszt-, cukor-, laktóz- és tojásérzékeny vendégeknek is megoldható (előzetes jelzésre).

A kert külön is látogatható, CseppecsKert néven.

A kertben 13 féle peonia, 15 rododendron, illetve azálea, 18 iris, 9 clematis, 5 különböző nyáriorgona, 7 féle aster, 11 sásliliom, 10 krizantém és számtalan tavaszi hagymás, valamint útról - útfélről gyűjtött vadvirág nyílik. A haszonkerti részen emeletes magaságyás "enyhíti" a helyhiányt. A kertben lévő összes építmény a tulajdonos házaspár munkája, sokszor újrahasznosítással készítve.

A kertben dísztyúkok, cicák és galambok, indiai futókacsák is laknak...

 

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.