Örömfestés

Balatonboglár

Event's features

Event's description:

Akvarellfestő művésztanár vagyok. Imádom a természetet, a kertemet, virágaimat. A teremtett világot festményeimmel is meg szeretném mutatni úgy, ahogy én látom a szépet, a természetben uralkodó rendet. Sokan gondolják azt, hogy az akvarell egy nehéz technika, különleges tudást igényel. Ez részben igaz. De akkor, ha kihasználjuk az akvarell véletlenszerűségét, spontaneitását, és hagyjuk, hogy a víz és a festék teret kapjon, akkor az ecset nyomán megszületnek az erdők ölelte tájak, üde tisztások, végtelen mezők vagy kertek virágai. És vallom, ha kellő alázattal fogunk ecsetet a kezünkbe, az akvarell örök szerelemmé válik.

Bárkinek sikerülhet, csak meg kell próbálni!

Type:
Handicraft event, Courses

Specialities

Minden foglalkozáson az adott hónap virágját festjük meg.

A programon részt vevők az általam festett akvarelleket 20% kedvezménnyel meg is vásárolhatják.

 

Event's host

Kovácsné Ékes Edit

"Akvarellfestő művésztanár vagyok. Imádom a természetet, a kertemet, virágaimat. A teremtett világot festményeimmel is meg szeretném mutatni úgy, ahogy én látom a szépet, a természetben uralkodó rendet."

Reviews (1)

15 April, 2019

Ma voltam Editkénél akvarell-élmény-festeni és valóban élmény volt !
A ház, a kert és a házigazdák sugározzák a harmóniát . Minden apró szeglet gondosságról, igényességről , stílusról mesél.
Tulipánokat festettünk, lehetett képről és több csokornyi élő „modellről” mintázni.
Editke gyakorlottan vezette a foglalkozást , trükköket, fogásokat, eszközöket mutatott meg , segített használatukban .
Pazar vendéglátásban részesített bennünket : húsvéti menü volt, többféle sonka, tojás, torma, hagyma , retek, sajt , szalámik , saját készítésű kenyér …már csak a locsolóversek hiányoztak J Délutáni nasi: saját készítésű tiramisu volt .
Nagyon tetszik a kép amit festettem és ha lesz rá lehetőség szívesen megyek máskor is majd ! K. éva

Further information

Ősszel, télen és kora tavasszal kaposvári családi házunk műtermében dolgozunk, de ha felmelegszik az idő, akkor a balatonboglári nyaraló napfényes terasza vagy a kerti filagória a festés helyszíne.

A foglalkozások rossz idő esetén is megtartásra kerülnek. Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a szabadban történő festést, a program fedett helyen zajlik.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.