Nyírási ismeretek és bemutató - Kert lépésről lépésre

Győr-Moson-Sopron megye

Szárföld

Event's features

Event's description:

Több, mint 20 év gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezem a növények nyírásának területén, és szívesen átadnám másoknak is ez idő alatt szerzett ismereteimet.

A rendezvény során a növények nyírása, formázása, a nyíráshoz használatos eszközök és azoknak kiválasztása, valamint karbantartása lesznek a fő irányvonalak.

A témakörök, melyeket érinteni fogunk, a következők:
- Mikor lehet nyírni a növényeket?
- Nyíráshoz használható eszközök
- Melyik szerszám mihez alkalmas?
- Eszközök beszerzésével kapcsolatos választási tanácsok
- Hogyan állítsuk be szerszámainkat, hogy a legtökéletesebben végezzék el a feladatukat – és ezt hosszútávon is megőrizzék?
- Karbantartási feladatok
- Sövényvágó tartása, vezetése munka közben

Természetesen a téma kapcsán felmerülő egyéb kérdésekre is igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni.

A beszélgetést követően pedig az elmondottakat a gyakorlatban is szemléltetem egy nyírási bemutató keretében.

Type:
Botanical knowledge enhancement, Courses, DIY

Event's host

Mészáros Zoltán

20 éve foglalkozom a kertem bővítésével, gondozásával. Az évek során sok tapasztalatot gyűjtöttem és új ismereteket szereztem a növényekről és tulajdonságaikról, melyeknek birtokában folyamatosan fejlesztem és alakítom a kert látványvilágát. Szeretném az általam megszerzett tudást átadni másoknak is, valamint ötleteket nyújtani saját példáimon keresztül.

Reviews (1)

23 June, 2019

Tegnap délután Zoltán kertjében jártam, immár 2.alkalommal. Megéri a látvány, hogy 98km-t autózzam! 1 hónapja voltam először. Most a hortenziák, mályvák, kasvirág játszották a főszerepet. Lenyűgöz a kert, a mértani precizitás, amivel a házigazda gondozza a bokrait. Igaz, hogy bemutatta, megmutatta, hogy csinálja, sőt ki is próbálgattam a saját szerszámaival😀, de én nekem, hogy fog-e menni itthon? Bízom benne.... Hajni

Further information

A kert külön is látogatható, Kert lépésről lépésre néven találod, valamint részletesen is olvashatsz róla Algeier Wendy blogbejegyzésében:

"A fejünk fölé omló, teltvirágú hegyi iszalag-zuhatag alatt lépünk be Mészáros Zoltán szárföldi kertjébe. A kapun túl varázslatos szín- és formavilág fogad." 

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.