Angolos sütés-főzés az alföldi angolkertben

Csongrád megye

Szentes

Event's features

Event's description:

A délelőtti kertlátogatás folytatása gasztroprogrammal.

Délelőtt a kert bemutatása (melyre külön tudsz jelentkezni), délután pedig egy gasztroélménnyel összekötött, a kert adta finomságokból készült közös főzőcskével ajándék-hazavihető finomságok készítése. A júniusban megtartott első kertlátogatásunkon híressé vált scones sütemény, valamint különleges jam és csatnik készítése igazán autentikus társaságban, a magyarul is kiválóan beszélő angol hölggyel, Debbievel.

Type:
Gastronomic program, DIY
Features:
Child-friendly event

Specialities

Vendégünk lesz még a Körte, Levendula, Rebarbara, Rózsa, Cékla, Sonkahagyma...sok izgalmas résztvevő, csodás ízvilággal.

Event's host

Szabó-Gömöri Andrea

A virágok és növények minden nap elvarázsolnak és ráébresztenek a létezés csodás dolgaira. 13 évig éltem Angliában, ott ismerkedtem meg a botanika világával, amely egyből magával ragadott. Aztán jött a költözés, és a magyar Alföld megtanított arra, hogyan kell alkalmazkodni az itthoni viszonyokhoz. Mindig építek és mindig kísérletezek valami új létrehozásával a kertben.

Further information

Ugyanaznap délelőtt kertlátogatás is várja az érdeklődőket, erre külön tudod leadni jelentkezésed: Berki királyság kertlátogatás

Ha csak a gasztroprogramra jelentkezel, saját magad akkor is körbejárhatod a kertet, de vezetett kertlátogatás csak a délelőtti programon lesz.

 

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.