Erdei Kézműhely tűzzománc workshop

Pest megye

Gödöllő

Event's features

Event's description:

test

Type:
Cultural program, Handicraft event, Shopping
Highlighted:
Opening this year

Event's host

"Több mint 25 éve foglalkozom kerámiakészítéssel, mellette pedig szívesen hódolok a tűzzománc készítés örömeinek is."

A házigazda, Fehér Anna kertje Erdő ölelésében néven szerepel a látogatható kertek között.

Further information

Vas- és vörösrézlemezre dolgozunk, közel 30 féle színű iszapzománcot, üveggyöngyöket és ékszerzománcot használunk. A rekeszzománc készítéséhez profi ötvös szerszámokat biztosítok. A 4 óra alatt belekóstolhattok a zománcozás valamelyik válfajába, mint a többrétegű zománcozás, a sgrafittó, szitálás, festés, karcolás, de a rekeszzománc készítésébe is.

A tűzzománcozás egy azonnali sikerélményt adó folyamat, mert a színek a szemünk láttára bújnak elő és ragyognak fel. Éppen ezért minden kemencenyitás izgalmas, mindenki feszülten várja a végeredményt!

Mindazoknak, akik képet szeretnének festeni, egy lélekszimbólumot, a szív madarának, a vörösbegynek megfestését ajánlanám. Ezzel mintegy ráhangolódunk a közelgő szeretet ünnepére, a karácsonyra, miközben belekóstolhatunk a színek úsztatásának technikájába, illetve kipróbálnánk a sgrafittó technikát is.

Akik ékszerkészítésben gondolkodnak, azoknak egy medál és hozzávaló fülbevaló elkészítésére lesz lehetőségük filigran vagy rekesz technikával, melyhez választhattok a kész vörösréz alapú medálsablonokból, vagy általam kivágott modellekből.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.