Erdei Kézműhely tűzzománc workshop

Pest megye

Gödöllő

Event's features

Event's description:

test

Type:
Cultural program, Handicraft event, Shopping
Highlighted:
Opening this year

Event's host

"Több mint 25 éve foglalkozom kerámiakészítéssel, mellette pedig szívesen hódolok a tűzzománc készítés örömeinek is."

A házigazda, Fehér Anna kertje Erdő ölelésében néven szerepel a látogatható kertek között.

See all

Reviews (4)

11 December, 2019

Köszönjük Annának a türelmet és támogatást, ismét nagyon jól éreztük magunkat. Bogi és Csilla

10 December, 2019

Kívül gyönyörű hófedte, madárlátta kerti idill, bent meg hangulatos műhelyben alkotgatás, kísérletezgetés. Kedves házigazda, aki hagyja, hogy kibontakozhassunk. Igazi varázslat, ahogy megszületnek a különféle 'művek' :) Tornóczi Júlia

26 November, 2019

Fantasztikus program volt az Erdei Kézműves Csuda Ház🤗😍
A kamasz nagyfiam is jól érezte magát. Anna segítő, szeretetteljes figyelme mindannyiunkra kiterjedt. A kedves és varázsos alkotások elkészültével, még a Mesebeli kertből is őszfényű ízelítőt kaptunk. Hálásan köszönjük! Mindenképp megyünk még!💖 Szeretettel: Zsótér Viki és Csontos Kristóf

Further information

A januári program fő motívuma és témája a jégmadár lesz!

A program kezdetén indításképp műtermemben egy rövid kis raku bemutatót is tartok nektek!

A workshop során vas- és vörösrézlemezre dolgozunk, közel 30 féle színű iszapzománcot, üveggyöngyöket és ékszerzománcot használunk. A rekeszzománc készítéséhez profi ötvös szerszámokat biztosítok. A 4 óra alatt belekóstolhattok a zománcozás valamelyik válfajába, mint a többrétegű zománcozás, a sgrafittó, szitálás, festés, karcolás, de a rekeszzománc készítésébe is.

A tűzzománcozás egy azonnali sikerélményt adó folyamat, mert a színek a szemünk láttára bújnak elő és ragyognak fel. Éppen ezért minden kemencenyitás izgalmas, mindenki feszülten várja a végeredményt!

Mindazoknak, akik képet szeretnének festeni, egy lélekszimbólumot, a szív madarának, a vörösbegynek megfestését ajánlanám. Ezzel mintegy ráhangolódunk a közelgő szeretet ünnepére, a karácsonyra, miközben belekóstolhatunk a színek úsztatásának technikájába, illetve kipróbálnánk a sgrafittó technikát is.

Akik ékszerkészítésben gondolkodnak, azoknak egy medál és hozzávaló fülbevaló elkészítésére lesz lehetőségük filigran vagy rekesz technikával, melyhez választhattok a kész vörösréz alapú medálsablonokból, vagy általam kivágott modellekből.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.