Újra hasznos

Baranya

Magyaregregy

Event's features

Event's description:

Bizonyítékául annak, hogy van élet a rongyszőnyegen túl is, itt egy jópofa technika a tovább nem ajándékozható pólók, gatyók, leselejtezett ágyneműk egyéb textilmaradékok felhasználására. És még csak horgolni sem kell tudni hozzá, számomra ez a legfőbb gyönyörűség. Az én első darabom kézimunka-kosárnak készült, ideális, mert nem akad bele a szál, a barátnőm a finom kis csipkéket tartja benne,, és a sor végtelen… A készítésében pedig azt szeretem a legjobban, hogy szabadon lehet játszani a színekkel és a formákkal, egyszóval bármi kikerülhet a kezed alól, egy bohém csiricsáré, egy csipkedíszes kis csinos, egy szigorú fekete-fehér. A technikát megtanítom, a többi pedig csak rajtad múlik, szárnyalhatsz szabadon.

Type:
Handicraft event, DIY
Highlighted:
Opening this year

Event's host

Artner Kata
Alkotó kedvű, vidám, nyitott, kreatív embereket szeretnék látni magam körül. Rendszeresen tartok kézműves foglalkozásokat, kizárólag természetes anyagok felhasználásával. Szeretem.

Places to see nearby

Csodás vidéken élünk a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet szélén, a világ vége előtt épp csak egy kicsivel. Szóval, ha valakit esetleg az riaszt, hogy órákat utazzon egy délelőtti programért, viszont szívesen összekötné egy egész hétvégés kirándulással, semmi gond. Szállásban – külön költség ellenében – tudok segíteni, csak egyeztessünk előre.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.