Bevezetés a kert- és virágfényképezésbe

Veszprém megye

Felsőörs

Event's features

Event's description:

A rendezvényt azoknak ajánlom, akik rendelkeznek digitális fényképezőgéppel (compact vagy DSLR) és jobban ki szeretnék használni ezek lehetőségeit a virágok megörökítésére. Azoknak is érdemes meglátogatni a rendezvényt, akik most szeretnének erre a fényképezési területre belépni és ilyen eszközök beszerzésén gondolkodnak.

Sokan készítenek a kertjükről, virágaikról képeket és teszik azokat közzé. Meglevő gépükkel a fényképezés apró trükkjeinek alkalmazásával látványosabb képeket tudnak majd készíteni. A rendezvényen lesz a bemutatott ötletek megértéséhez szükséges elméleti összefoglaló, képértékelés és fényképezés az Esti ködök kertjében.

A neten sok fotóstanfolyam érhető el, a mi rendezvényünk a személyes kérdés-felelet és a bemutatott lehetőségek gyakorlati kipróbálására fókuszál. A rendezvény maximum 6 fővel kerül megrendezésre.

A  megértéshez nem szükséges fényképezőgépet hozni, de a gyakorlati alkalmazást nagyon segíti az, ha van a résztvevőknél gép. Ha valaki hoz magával laptopot, akkor a saját képeit azon mutathatja be, illetve a helyszínen készült képeket azon dolgozhatja fel. 

Highlighted:
Opening this year
Type:
Courses, DIY

Event's host

Kepes József

Amatőrként régóta foglalkozom a fényképezéssel. Kertünk kialakításával érdeklődésem fokozatosan a virágfényképezés felé fordult. Fényképeim a Facebook-on tekinthetők meg: Esti ködök kertje

 

Reviews (1)

19 July, 2020

Nagyon jó fotóképzésen vehettem részt.Köszönöm a lehetőséget. Sokat tanultam,nagyon hangulatos délutánban volt részem. A kert is nagyon varázslatos ,csodás környezetben,igazán alkalmas szebbnél szebb képek készítésére.Nem utolsó sorban meg kell említenem a szíves vendéglátást, a finom sütiket és az ízletes italokat.

Further information

A házigazda kertje Esti ködök kertje néven látogatható.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.