Green Drops - Farm látogatás és tanfolyam a hidropónikus termelésről

Hajdú-Bihar megye

Debrecen

Event's features

Event's description:

Mivel sokan szeretnétek mélyebben megismerkedni a hidropónikus termeléssel, technológiánkkal, illetve berendezéseink üzemeltetésével, úgy döntöttünk, hogy tanfolyamokat indítunk, amik segítenek ebben. Ezeken az alkalmakon többet tudhattok meg a hidropóniáról, tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan lehet a maximumot kihozni egy berendezésből, bátran feltehetitek a kérdéseiteket, illetve növényspecifikusan is tanácsokkal tudunk szolgálni.

Helyszínként az általunk üzemeltetett debreceni Hunyadi Farmot választottuk, ahol üzemlátogatással egybekötve folyik majd az oktatás. Itt megnézhetitek milyen növényeket termelünk, és sok titokra fény derül a magok elvetésétől kezdve a palánták neveléséig és a berendezésben való elhelyezésig. Célunk,
hogy megismertessük az érdeklődőkkel technológiánkat, illetve segítsük azokat, akik már rendelkeznek hidropóniás berendezéseinkkel. A tanfolyam körülbelül 1,5 órás, mely keretein belül kedveskedünk a résztvevőknek kávéval, üdítővel, egy kis kóstolóval és garantáltan senki nem fog üres kézzel távozni, ajándék nélkül ugyanis senkit nem engedünk el. 😊

Ezenfelül egy certificate-t is kiállítunk arról, hogy akik megjelentek, tudják használni a Green Drops technológiát.

Tanfolyamainkat havonta tartjuk, 4-6 fős csoportokkal, ezzel garantálva, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk fordítani és minden felmerülő kérdést megválaszolhassunk.

Type:
Botanical knowledge enhancement, Courses

Event's host

Célunk, hogy új szintre emeljük a városi kertészetet és megreformáljuk a mezőgazdaságot, ezért terveztünk egy olyan berendezést, ami ötvözi a hidropónia és az akvapónia kedvező tulajdonságait, így akár 30 %-kal hatékonyabb növénytermesztés folytatható. Szeretnénk, ha egyre többen ehetnének minden nap olyan friss zöldséget, gyümölcsöt, amit saját maguk termeltek meg. A Green Drops Hidropóniával a termelés kontrollált, nyomon követhető és úgy hisszük, ez ad igazi garanciát arra, hogy valóban olyan friss, vegyszermentes, tápanyagban gazdag növényeket fogyasszunk, ami elősegítheti az egészségesebb életet.
Arra törekszünk, hogy hobbi kertészektől kezdve, az ipari felhasználókig egyre szélesebb körben megismertessük és megszerettessük az önellátó, fenntartható és környezettudatos termelési technológiát, azaz a hidropónia csodálatos világát. Hiszünk benne, hogy berendezésünk segítségével hozzájárulunk a Föld védelméhez és egy egészségesebb életet tudunk biztosítani, akár globálisan is.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.