Modest garden

Pest megye

Telki

Garden's features

Garden's description:

A tulajdonos házaspár a tervezéstől az épületek létrehozásán át a tó építéséig, a növények ültetéséig és gondozásáig saját maguk végeztek mindent. A növények kedvezményes áron, „mentsük meg" felkiáltással kerültek a kertbe.

A kert szilárd burkolaton körbejárható, padok, lugasok, téglaépítmények, régi használati tárgyak színesítik a beültetéseket. A játszókertet kicsik és nagyobbak is örömmel veszik birtokba. A kert része egy kerti tó, sziklakert, veteményes és üvegház is.

A sorházi kertben - kis területe ellenére - minden funkció megtalálta helyét anélkül, hogy túlzsúfolt lenne.

Azoknak ajánljuk a kertet, akik praktikus és ízléses megoldásokat, kreatív ötleteket keresnek egy olyan kert kialakításához, ami a család minden tagja számára kényelmet biztosít.

Type:
Ornamental garden, Patio, Bird-friendly garden
Construction:
Formal garden
Visit:
Child-friendly garden, Disabled access
Spoken languages:
Hungarian, English, German
Garden's size:
720 m2 sqm
Year of construction:
2005

Garden's host

A kert házigazdája ismert blogger. Írásait, blogját itt találjátok.

See all

Reviews (34)

16 October, 2019

Barátnőmmel vettünk részt Modesztáéknál a kertlátogatáson. A kert gyönyörű, tele apró meglepetésekkel, minden részlet gyönyörködtető. Minden négyzetcentiméternek megvan a maga rendeltetése, zegzugos és kuckós. Modesztáék nagyon kedvesek, igazán jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!

15 October, 2019

Köszönöm, hogy részt vehettem a kertlátogatáson.
Az első perctől fogva otthonosságot, békét és nyugalmat éreztem.
A kert "emberléptékű", tele hihetetlen ötletekkel. Merész, fantáziadús megoldásokat, meglepő anyag és növény társításokat láthattam. Nagyon sok bátorító inspirációt hoztam magammal.
Az egész család részt vett a programban - ez külön tetszett. A kert kialakításának folyamatát is megosztották,
az örömöket, a változásokat, alkalmazkodásokat, tapasztalatokat.
A természetes kedvesség, az évszakhoz illő, nagyon finom ételek, italok kínálása mind hozzájárultak ahhoz a végtelen jó érzéshez, ami azóta is tart, ha rájuk (és a kertjükre) gondolok. Kerekes Juli

14 October, 2019

Nagyon kellemes őszi délelőttöt töltöttünk Telkiben. A kert tele van apró részletekkel, lépten-nyomon régi tárgyak újként díszlenek. Ebben a kertben érzetem, hogy a beltéri otthonosság a kültéren is megvalósul. Köszönjük a házigazda vendéglátását! Veronika

Further information

Modeszta programja gyerekbarát, így szeretettel fogadja a kisebb-nagyobb gyermekeket is. A 6 éves kor alatti gyermekek részvétele ingyenes, ugyanakkor kérjük, az ő részvételüket is mindenképpen jelezzétek nekünk emailben, hogy Modeszta ennek megfelelően készülhessen a programra.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.