Pilisi virágözön

Pest megye

Csobánka

Garden's features

Garden's description:

A kertben tavasztól őszig virágözön fogad minden látogatót. Az első növények a '80-as évek végén kerültek kiültetésre, azóta pedig csak bővült a fajtaválaszték, a növények tövében pedig kíváncsiskodó figurák leltek otthonra.

Type:
Ornamental garden, Species garden, Bird-friendly garden
Highlighted:
Charity garden
Visit:
Child-friendly garden
Garden's size:
1000 sqm
Year of construction:
1987

Speciality

A kert ékességei a rózsák, közel hatvan fajta nyílik itt június közepén. Ekkor a legszebb a kert, mert a rózsák színkavalkádját a balkonládákba, kaspókba és az ágyásokba ültetett egynyári virágok tovább fokozzák. A kert vidám színekkel teli az év szinte minden szakában.

Garden's designer

A kert tulajdonosa

See all

Reviews (7)

11 June, 2017

Nagyon kedves vendéglátó, érezni hogy benne él a kertjében. Valamint csodálatos lakomát rendezett nekünk amit külön köszönünk. Nagyon jol éreztük magunkat. Dr Podoletz Eufémia

12 June, 2016

„A kert csodálatos helyen fekszik, ami önmagában megér egy kirándulást. Ehhez járult az a hatalmas virágpompa, amit legfeljebb német kertészeti magazinokban lehet látni. Háziasszonyunk kedvessége és vendégszeretete pedig határtalan. Amennyiben lesz lehetőség a kert további látogatására, szívből ajánlom, hogy aki teheti, ne hagyja ki. Üdvözlettel, Annamari & Sanyi”

12 June, 2016

„Csodálatos volt a kert és a tulajdonos is. Olyan szeretettel fogadott bennünket mintha régi barátai lettünk volna. Nehéz napok vannak mögötte, de csak úgy sugározta az örömteli, mosolygó életszeretetet és a virágai iránti szenvedélyét. Üzenjük Neki, hogy továbbra is ragyogjon Rá és kertjére is a napfény. Köszönjük az élményt Teri Deákné és Bencsíkné Kucska Zsuzsa :) :)”

Further information

A Pilis hegység lankái, a szép kilátás csak fokozzák e kert szépségét.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.