An English effect

Pest megye

Budajenő

Garden's features

Garden's description:

A kert látványos eleme a 300 m2-es építészetileg erősen tagolt, tervezői következetességgel kialakított hátsókert. Ezt a szigorú alapot a kert növényei az elmúlt 10-15 évben tovább formálták, semmi görcsösség, sok természetesség. A kert kétharmadát alkotó évelőkből és díszfüvekből álló kiültetés remekül érvényesül az egyszerűbb cserjékből álló háttér előtt.

Type:
Ornamental garden, Bio & organic garden, Bird-friendly garden, Wildlife garden
Construction:
English landscape garden, Professionally designed garden
Visit:
Child-friendly garden
Spoken languages:
Hungarian, English
Garden's size:
300 sqm
Year of construction:
2000

Speciality

Nemcsak az izgalmas növénytársításokat kedvelők tetszését nyeri majd el, de az építészeti megoldások iránt fogékonyak is találhatnak jó ötleteket. A kertben lévő padok, székek és nyugágyak lehetőséget teremtenek a hosszabb szemlélődésre is.

Garden's host

Rácz Péter founder of the Edenpont, former garden designer and manager of a landscape construction company

Garden's designer

A kertet a kert tulajdonosa, egyben a program házigazdája tervezte. Korábbi munkái elérhetőek a www.hillgarden.hu oldalon.

See all

Reviews (14)

12 May, 2019

Érkezésünkkor a reggeli pára csillogott a növényeken a szikrázó napsütésben. Magával ragadó látvány volt! Ebben a kertben több olyan növényt is láthattunk, amelyek számunkra eddig ismeretlenek voltak. Közülük az egyiket (tölgylevelű hortenzia) a hazafelé úton be is szereztük egy kertészetben. :)
Köszönjük a házigazdáknak ezt a szép délelőttöt, új ismeretekkel gazdagodva, feltöltődve, inspirációkkal telve tértünk haza.

30 September, 2018

Kedves vendéglátók, kezdő kertrajongók vagyunk, elsősorban a gyönyörködés volt a célunk, illetve a programot emlékezetes meglepetés ajándéknak szántuk a lányunknak, aki látogatás napján lett 13 éves. Mindent körbecsodáltunk, feljegyeztem pár jó tanácsot, az organikus szemlélet különösképp megragadott. Még egyszer nagyon köszönjük a kedves fogadtatást, és hogy 2 órára otthon érezhettük magunkat a kertetekben, ami a nyugalom szigete volt számunkra.

01 November, 2017

Ismét egy gyönyörű kertet láthattunk! Köszönet érte a tulajdonosnak és a szervezőknek!

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.