Vidéki kert Nőtincsen

Nógrád megye

Nőtincs

Garden's features

Garden's description:

A kert átrendezése 10 éve kezdődött, amikor a gyerekek kinőtték a hintát, homokozót. Ezek helyére hamarosan növények kerültek, mégpedig mindenféle tervezés nélkül! Amikor a kertészetben vagy a faluban sétálva valamelyik kertben megláttam egy szép fát vagy virágot, az biztos, hogy hamarosan a kertemben díszelgett. Hazavittem, majd napokig rakosgattam, mire megtaláltam a helyét.

A kertünk kialakításánál fontos szempont volt, hogy a szabadban történő sütés-főzés iránti szenvedélyünket kiélhessük, ezért hagyományos módon építettünk egy kemencét és egy bográcsozó helyet, létrehoztam a fűszerágyást, és persze szükség volt egy kellemes árnyékos helyre, ahol az ételeket el is fogyaszthatjuk!

Type:
Ornamental garden, Cottage garden
Highlighted:
New entry
Visit:
Child-friendly garden
Spoken languages:
Hungarian
Garden's size:
500 sqm
Year of construction:
2010

Garden's host

Domokos Andrea

Further information

A helyszínen lehetőséged lesz a háziasszony által készített, helyi termelőktől vásárolt gyümölcsökből készült cukor- és tartósítószer mentes ivóleveiből, édes és sós házi sütijeiből, valamint tartósítószermentes lekvárjaiból, zakuszkájából vásárolnod!

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.