Garden of Harmony

Csongrád megye

Szeged

Garden's features

Garden's description:

Kertünkben összhangban él a távol keleti és a hazai hangulat, amelyeket nem csak növényeinkkel, de szobrokkal és saját kezünk által készített pagodával próbáljuk hangulatossá tenni. Törekszünk az évelő növényekkel beborítani a rendelkezésre álló területet, de megtalálhatóak kertünkben az egynyári növények,és veteményes kert is kialakításra került. A kertünkkel ösztönözni, biztatni szeretnénk a hobbikertészeket, merjenek álmodni, változtatni és kísérletezni a saját kertjükbe, ahogy mi is tesszük minden évben és évszakban.

Type:
Ornamental garden, Vegetable garden, Bio & organic garden, Bird-friendly garden
Highlighted:
New entry
Visit:
Child-friendly garden, Disabled access
Spoken languages:
Hungarian
Garden's size:
400nm sqm
Year of construction:
2016

Speciality

A kert tavaszi különlegességét a két cseresznyefa adja, amely virágzáskor uralja az egész kertet. A kertben egész évben állandó vendégeink a különböző madarak, amelyek nem csak a kertbe járnak fürödni és enni, de itt költenek a hosszú borostyánfalban. A kert kialakításakor törekedtünk az évelők sokféleségére, de az egynyári virágok is megtalálhatóak nálunk.

Garden's host

Kertünket lányommal közösen szépítjük és építjük nagy lelkesedéssel. Ezt az is bizonyítja, hogy 2019-ben elnyertük az MME Madárbarát kert címet.

Garden's designer

A kert tulajdonosai.

Places to see nearby

Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje: 6726 Szeged, Lövölde u. 42.,
információ: +36 62 544 108, GPS koordináták: E 735758; N 099186

Further information

A találkozót követően rövid kertbemutatás és ismerkedés a kertben megtalálható növényekkel, ezt követően frissítők elfogyasztása amik a fűszerkertben megtalálható növényeinkből készülnek.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.