Erdő ölelésében

Pest megye

Gödöllő

Garden's features

Garden's description:

Egy erdőszéli, családiházas kert, ahol tekintettel voltak arra, hogy az építkezés során egyetlen egészséges fát se kelljen kivágni. Az épület formája követte a fák közötti szabad helyeket. Ez annyira jól sikerült, hogy a kertben sétálónak az az  érzése most is, mintha a kerítésen túli erdő egészen az épületig felhúzódna.

Type:
Ornamental garden, Bird-friendly garden
Construction:
English landscape garden
Spoken languages:
Hungarian
Garden's size:
2000 sqm
Year of construction:
1994

Speciality

Az eltelt évek alatt megtartották az idős gyümölcsfákat és fenyőket, melyek az újonnan telepített fákkal és a köréjük ültetett évelőkkel, cserjékkel ma már nagy barátságban élnek. A kertben sok az árnyékos rész, aminek beültetése külön kihívás volt. A tulajdonos nagyon figyelt arra, hogy olyan növények kerüljenek egymás mellé, melyek karaktere, levélformái, virág- és levélszínei harmónizálnak egymással. Azok figyelmébe ajánljuk, akik kedvelik a természetességet, a lágy vonalakat, a patak csobogását, a színes évelőket, és az erdőt.

Garden's host

See all

Reviews (23)

04 November, 2019

Nagyon jól éreztem magam Annáéknál!
Ez volt az első kertlátogatásom, de nagy kedvet kaptam a további programokhoz!
Szeretettel ajánlom mindenkinek az Erdő ölelésében programot! Kovács Noémi

16 June, 2019

Egy újabb csoda! Kert-fák-virágok és kerámiák. A kert egy "beállt", természetes, szép kert, Anna kerámiáival egészen különleges. ÉS az is nagyon izgalmas része volt ennek a látogatásnak, hogy Anna kerámiát is láthattuk, beszélt, sőt be is mutatta a születésüket. Eddig sosem gondoltam rá, hogy a kerámiáknak a kertben is van helyük, de most láthattuk, hogy milyen jól megférnek a fákkal azok a gyönyörűséges madárkerámiák. Gratulálok Annának és a férjének a sok munkával létrehozott szépséges kerthez!

16 June, 2019

Számomra nagyon sok hasznos ötletet adott ez a csodálatos kert. A gyönyörű kerámiák csak fokozták a “wao” érzést. Visszatérek még ősszel!!!!

Further information

Bepillantási lehetőség a kerámia (raku) égetés varázsába, vásárlási lehetőség.

A kertről részletes cikket írt Megyesi Éva szakújságíró: Az erdő a karmester, amelyet blogunkban olvashatsz.

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.

Further events in the garden