Családi túra és élmények együtt

Somogy megye

Kaposkeresztúr

Tour's features

Tour's description:

Családokat (akár több egyszerre), barátokat várunk az észak-zselici dombok között lévő érintetlen paradicsomba, Rákó-pusztára. Rövid túra után a 2.7 HA-os halastónál különböző élmények várják az ide látogatókat, például kenuzás a szigetre, ahol egy nagy és igazi Cree indián sátor áll, és amiben egy kis történet, zene-, nyelv-, illetve szimbólum/írás tanulásra is van lehetőség. Lovaglás, íjászat, cowboy étel, vagy bográcsozás várja a kalandra vágyókat!
Mivel anyanyelvi szinten beszélünk angolul, így igény szerint az angol nyelvet is gyakorolhatod!

Type:
Walking tour - Field, For photographers, Botanical tour, Water tour, Local knowledge
Features:
Child-friendly tour
Difficulty:
Easy
Duration:
Half a day tour
Spoken languages:
Hungarian, English

Speciality

Programunk célja, hogy az idelátogatókkal megismertessük ezt az itthon kevésbé ismert, háborítatlan tájat.

Tour's host

Márialaki Rita és családja

"Férjemmel mindketten vidéki származásúak vagyunk, ezért is értékeljük nagyra az itteni dimbes-dombos tájat. 23 évig éltünk Kanadában, ez idő alatt a világ számtalan táján éltünk és jártunk (Kína, Dél-Korea, Tájvan, Szibéria, Hawaii, Okinawa, Karib szigetek stb.) de a sok utazás után az igazi paradicsomot Somogyországban egy tanyán, a Pajtás Tanya/Dude Ranch-en leltük meg. Ide várjuk szeretettel a látogatókat sok-sok mesélni- és látnivalóval!"

Places to see nearby

kaposvári virágfürdő, finom fagyik a belvárosban Kossuth tér

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.