Kirándulás a Berki királyságba és a Csipetnyi Szanazugba

Szentes és Szanazug

Szentes

Tour's features

Tour's description:

Buszos kirándulás a Berki királyságba és a Csipetnyi Szanazugba

Type:
For photographers, Bus
Duration:
All-day tour
Difficulty:
Easy
Spoken languages:
Hungarian
Features:
Opening this year

Tour's host

Utaskísérő: Bese Erzsébet, az Édenpont munkatársa

Further information

Utazás 20 fős légkondicionált Mercedes Sprinter típusú autóbusszal, utaskísérővel.

Minimális létszám: 12 fő, maximális létszám: 19 fő

Találkozás: 06.45 órakor Budapest, IX., Ecseri úti OMV kút M5 kifelé vezető oldalán. Az autóbuszon a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

Indulás: 07.00 órakor

Becsatlakozási lehetőség: 08.00 órakor Lajosmizse M5 Schell benzinkút Kecskemét felé vezető oldalán

Felhívjuk figyelmed, hogy a busz visszafelé csak a menetirány szerinti oldalon áll meg, tehát nem ugyanazon az oldalon, ahol felszálltál!

10.00-12.00 óráig kertlátogatás a szentesi Berki Királyságban (házigazda Szabó-Gömöri Andrea, Szabó Roland). A helyszínen a program keretében a házigazdák frissítővel, harapnivalóval kínálják a látogatókat, de piknikelési lehetőséged is lesz, itt elfogyaszthatod otthonról hozott ennivalódat is.

A kert leírását, bővebb információt, a képgalériáját itt találod: Berki királyság

12.00 órakor tovább indulunk Szanazugra

14.00-16.00 óráig kertlátogatás a Csipetnyi Szanazugban (házigazda Podhraczky Andrea).

A kert leírását, bővebb információt, képgalériáját itt találod: Csipetnyi Szanazug

Kb. 16.00 órakor (lajosmizsei becsatlakozási pont érintésével) indulunk vissza Budapestre.

Érkezés Budapestre: Kb. 19.00 órakor

Kérünk, becsatlakozási igényedet jelentkezésed után minél hamarabb jelezd nekünk emailben, mert a busz csak akkor áll meg ezen a helyen, ha erre előzetesen bejelentett igény van! A busz visszafelé a menetirány szerinti oldalon áll meg, tehát nem ugyanazon az oldalon, ahol felszálltál!

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos út, a belépők és a szakvezetés díját, valamint a programok alatt felszolgált frissítőket és harapnivalókat.
A részvételi díj utasbiztosítást nem tartalmaz.

 

 

 

Cancellation policy

A jelentkezés maga még nem biztosítja a helyed: az csak akkor válik azzá, ha a teljes részvételi díj befizetésre kerül.

A program napja előtt legfeljebb 21 nappal befizetett jelentkezések a fizetéstől számított 5 napon belül, a részvételi díj 100 %-os visszatérítése mellett visszamondhatók. Az 5 napon túl visszalépett, valamint a program napjától számított 21 napon belül befizetett jelentkezések részvételi díját nem áll módunkban visszautalni! A részvételi jog átruházható, így ha mégsem tudnál eljönni a programra, a helyedet ismerősödnek, barátodnak tovább adhatod. Ebben az esetben kérjük, emailben jelezd nekünk, ki vesz részt helyetted!

Amennyiben a program kezdete előtt 7 nappal a minimális létszám nem jön össze, a program elmarad, amiről írásban értesítést küldünk a jelentkezőknek. A befizetett részvételi díjak teljes egészében visszatérítésre kerülnek. Az esetlegesen felmerült plusz költségek (előzetesen lefoglalt szállás, közlekedési jegy) megtérítésére nincs mód! 

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.