Buszos kirándulás Ausztria legnagyobb rózsakertjébe - Baden bei Wien

Lower Austria

Baden bei Wien

Tour's features

Tour's description:

Rózsák impozáns látványát és megismerésük élményét kínálja Ausztria legnagyobb rózsaparkjába szervezett buszos kirándulásunk, ahol a rózsakert főkertésze kalauzol végig bennünket a közel 30.000 rózsa között. Persze hagyunk majd időt a fotózásra és jegyzetelésre is, hogy őszi ültetésedhez kényelmesen kiválaszthasd magadnak kedvenceidet, vagy egyszerűen csak átadd magad az élménynek!

Most meg is nyerheted helyedet, ha részt veszel a Floraponttal közös játékunkban!

A program részletes leírása

A rozáriumban látható rózsák egy  része elérhető és megvásárolható társoldalunkon, a Florapont online árudájában is:

További részletek:

florapont online áruda

Type:
For photographers, Botanical tour, Bus
Duration:
All-day tour
Difficulty:
Easy
Spoken languages:
Hungarian
Features:
Opening this year

Speciality

A Rozárium főkertésze vezet végig bennünket a rózsaparkon, ahol 800 rózsafajtát (mindezt mintegy 30 000 rózsatövön!) ismerhetünk meg!

 

 

Tour's host

A buszos kirándulás az Édenpont saját szervezésű túrája! Várunk szeretettel!

Further information

Utazás 50 fős légkondicionált, modern autóbusszal, utaskísérővel, szakvezetéssel.

Indulás

Indulás: 05.30 órakor Budapest, Népliget Planetárium parkoló

Becsatlakozási lehetőség:

  • M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (indulástól számított 1 óra)
  • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (indulástól számított 1,5 óra)

Program

 

Baden bei Wienbe érkezésünkkor a Rozárium főkertésze fogad bennünket, aki tolmács segítségével bemutatja nekünk a rózsaparkot, mesél annak történetéről, a fellelhető rózsafajtákról, gondozásukról, és persze válaszol az érdeklődők kérdéseirel! A szakvezetés kb. 1,5 órát vesz igénybe. A vezetett séta után szabad program áll rendelkezésedre. Ez alatt lesz időd fényképezni, jegyzetelni, elmélyedni a rózsákban. Közel 800 fajta megismerése időt igényel!

A helyszínen piknikelési lehetőség is van, ahol elfogyaszthatod otthonról hozott ennivalódat, de a park területén étterem is található, így kedved szerint meg is ebédelhetsz.

Visszaút

16.00 órakor (a becsatlakozási pontok érintésével) indulunk vissza Budapestre.

Érkezés Budapestre: Kb. 21.00-21.30 órakor

Egyéb

Kérjük, becsatlakozási igényedet jelentkezésed után minél hamarabb jelezd nekünk emailben, mert a busz csak akkor áll meg az említett helyeken, ha erre előzetesen bejelentett igény van! A busz visszafelé a menetirány szerinti oldalon áll meg, tehát nem ugyanazon az oldalon, ahol felszálltál!

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz (üzemanyagköltség, autópálya- és a parkolási díj), valamint a szakvezetés, és a szakvezetés alatti tolmácsolás díját. 

A részvételi díj nem tartalmaz utasbiztosítást!

Cancellation policy

A jelentkezés maga még nem biztosítja a helyed: az csak akkor válik azzá, ha a teljes részvételi díj befizetésre kerül.

A program napja előtt legfeljebb 21 nappal befizetett jelentkezések a fizetéstől számított 5 napon belül, a részvételi díj 100 %-os visszatérítése mellett visszamondhatók. Az 5 napon túl visszalépett, valamint a program napjától számított 21 napon belül befizetett jelentkezések részvételi díját nem áll módunkban visszautalni! A részvételi jog átruházható, így ha mégsem tudnál eljönni a programra, a helyedet ismerősödnek, barátodnak tovább adhatod. Ebben az esetben kérjük, emailben jelezd nekünk, ki vesz részt helyetted!

Amennyiben a program kezdete előtt 7 nappal a minimális létszám nem jön össze, a program elmarad, amiről írásban értesítést küldünk a jelentkezőknek. A befizetett részvételi díjak teljes egészében visszatérítésre kerülnek. Az esetlegesen felmerült plusz költségek (előzetesen lefoglalt szállás, közlekedési jegy) megtérítésére nincs mód! 

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.