Kisbuszos kertlátogatás - Miniarborétum a völgyben és 1000 írisz kertje

Óbánya, Tolnamözs

Óbánya

Tour's features

Tour's description:

Kisbuszos kirándulás két népszerű kertünkbe. Óbányán a rododendronok, azáleák, fás bazsarózsák virágzását csodálhatjuk meg, míg Tolna-Mözsön az íriszgyűjteményben gyönyörködhetünk.

A kertekről részletes leírást, további képeket a kertek adatlapján találsz:

Miniarborétum a völgyben

1000 írisz kertje

A részletes programról a További információk alatt olvashatsz!

Duration:
All-day tour
Difficulty:
Easy
Spoken languages:
Hungarian
Features:
Opening this year
Type:
Bus

Tour's host

A buszos kirándulás az Édenpont saját szervezésű túrája! Várunk szeretettel!

Further information

Utazás 20 fős légkondicionált Mercedes Sprinter típusú autóbusszal, utaskísérővel.

Találkozás: 07.15 órakor a BAH csomóponton lévő OMV kút (Budapest, XI. ker. Budaörsi út 1) 

Indulás: 07.30 órakor

Becsatlakozási lehetőség: 08.30 órakor Dunaújváros OMV kút 

10.00-12.00 óráig kertlátogatás a Miniarborétum a völgyben (házigazda Szibellené Heim Márta) kertben. A kert leírását, bővebb információt, a képgalériáját itt találod: Miniarborétum a völgyben

12.00 órakor tovább indulunk Tolna-Mözsre, az 1000 írisz kertjébe, ahol Merczel Ildikó és György csodálatos kertje és íriszgyűjteménye vár bennünket. A kert leírását, bővebb információt, a képgalériáját itt találod: 1000 írisz kertje

A helyszíneken a program keretében a házigazdák frissítővel, süteménnyel kínálják a látogatókat.

Kb. 16.30 órakor indulunk vissza Budapestre.

Érkezés Budapestre: Kb. 18.30 órakor

Kérünk, becsatlakozási igényedet jelentkezésed után minél hamarabb jelezd nekünk emailben, mert a busz csak akkor áll meg ezen a helyen, ha erre előzetesen bejelentett igény van! A busz visszafelé a menetirány szerinti oldalon áll meg, tehát nem ugyanazon az oldalon, ahol felszálltál!

A részvételi díj tartalmazza az autóbusszal történő utazás, a belépők és a szakvezetés díját, valamint a programok alatt felszolgált frissítőket és harapnivalókat. 
A részvételi díj nem tartalmaz utasbiztosítást. 

Cancellation policy

A jelentkezés maga még nem biztosítja a helyed: az csak akkor válik véglegessé, ha a teljes részvételi díj befizetésre kerül.

A program napja előtt legfeljebb 21 nappal befizetett jelentkezések a fizetéstől számított 5 napon belül, a részvételi díj 100 %-os visszatérítése mellett visszamondhatók. Az 5 napon túl visszalépett, valamint a program napjától számított 21 napon belül befizetett jelentkezések részvételi díját nem áll módunkban visszautalni! A részvételi jog átruházható, így ha mégsem tudnál eljönni a programra, a helyedet ismerősödnek, barátodnak tovább adhatod. Ebben az esetben kérjük, emailben jelezd nekünk, ki vesz részt helyetted!

Amennyiben a program kezdete előtt 7 nappal a minimális létszám nem jön össze, a program elmarad, amiről írásban értesítést küldünk a jelentkezőknek. A befizetett részvételi díjak teljes egészében visszatérítésre kerülnek. Az esetlegesen felmerült plusz költségek (előzetesen lefoglalt szállás, közlekedési jegy) megtérítésére nincs mód! 

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.