Kisbuszos kertlátogatás A szobrász kertjében /Kert a Cserhátban magánkertekbe

Hont és Tereske

Hont

Tour's features

Tour's description:

Kisbuszos kirándulás két népszerű kertünkbe, a szentesi Berki királyságba és a szanazugi Csipetnyi Szanazugba rózsavirágzás idején!

A kertekről részletes leírást, további képeket találsz:

Rózsa, rózsa rengeteg

Tájkert a Mecsek lábánál

A tervezett programról a További információk alatt olvashatsz!

Duration:
All-day tour
Difficulty:
Easy
Spoken languages:
Hungarian
Features:
Opening this year
Type:
Bus

Speciality

Hont: Kolozsvári Grandpierre Miklós munkái

Horpács: hazánk egyetlen Mikszáth múzeuma

Tereske: XI-XII. században épült Nagyboldogasszony templom és a mintegy 170 éves óriási vérbükk, melynek körátmérője 320 cm!

 

Tour's host

A buszos kirándulás az Édenpont saját szervezésű túrája! Várunk szeretettel!

Further information

Utazás 20 fős busszal, utaskísérővel

Indulás Budapestről, terveink szerint az útvonal mentén becsatlakozási lehetőséggel

A program részletes leírását a későbbiekben közöljük!

Cancellation policy

A jelentkezés maga még nem biztosítja a helyed: az csak akkor válik véglegessé, ha a teljes részvételi díj befizetésre kerül.

A program napja előtt legfeljebb 21 nappal befizetett jelentkezések a fizetéstől számított 5 napon belül, a részvételi díj 100 %-os visszatérítése mellett visszamondhatók. Az 5 napon túl visszalépett, valamint a program napjától számított 21 napon belül befizetett jelentkezések részvételi díját nem áll módunkban visszautalni! A részvételi jog átruházható, így ha mégsem tudnál eljönni a programra, a helyedet ismerősödnek, barátodnak tovább adhatod. Ebben az esetben kérjük, emailben jelezd nekünk, ki vesz részt helyetted!

Amennyiben a program kezdete előtt 7 nappal a minimális létszám nem jön össze, a program elmarad, amiről írásban értesítést küldünk a jelentkezőknek. A befizetett részvételi díjak teljes egészében visszatérítésre kerülnek. Az esetlegesen felmerült plusz költségek (előzetesen lefoglalt szállás, közlekedési jegy) megtérítésére nincs mód! 

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.