Egynapos buszos kertlátogatás a Kert lépésről lépésre és Rita kertje magánkertekben

Győr-Moson-Sopron megye

Szárföld

Tour's features

Tour's description:

Kisbuszos kirándulás két különleges szépségű kertbe, a már régóta népszerű

Kert lépésről lépésre

és a több díjat is nyert

Rita kertjébe.

A részletes programról a További információk alatt olvashatsz!

Duration:
All-day tour
Difficulty:
Easy
Spoken languages:
Hungarian
Features:
Opening this year
Type:
Bus

Tour's host

A buszos kirándulás az Édenpont saját szervezésű túrája! Várunk szeretettel!

Further information

Utazás 20 fős légkondicionált Mercedes Sprinter típusú autóbusszal, utaskísérővel.

Találkozás: 07.30 órakor Budapest, BAH csomópont OMV kút (Budapest, XI. ker. Budaörsi út 1)

Indulás: 07.45 órakor

Becsatlakozási lehetőség:  08.20 órakor Tata M1 Remeteségpuszta A. Old, 2890 

10.00-12.00 óráig kertlátogatás Kert lépésről lépésre (házigazda Mészáros Zoltán) magánkertben. A kert leírását, bővebb információt, a képgalériáját itt találod: Kert lépésről lépésre

12.00 órakor tovább indulunk tovább Sopronba, Rita kertjébe, ahol Mogyorósi Rita házigazda vár bennünket. A kert leírását, bővebb információt, a képgalériáját itt találod: Rita kertje

A helyszíneken a program keretében a házigazdák frissítővel, süteménnyel kínálják a látogatókat.

Kb. 16.00 órakor indulunk vissza Budapestre.

Érkezés Budapestre: Kb. 18.30 órakor

Kérünk, becsatlakozási igényedet jelentkezésed után minél hamarabb jelezd nekünk emailben, mert a busz csak akkor áll meg ezen a helyen, ha erre előzetesen bejelentett igény van! A busz visszafelé a menetirány szerinti oldalon áll meg, tehát nem ugyanazon az oldalon, ahol felszálltál!

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos út és a kertlátogatások díjait, valamint a programok alatt felszolgált frissítőket és harapnivalókat. A részvételi díj utasbiztosítást nem tartalmaz.

 

Cancellation policy

A jelentkezés maga még nem biztosítja a helyed: az csak akkor válik véglegessé, ha a teljes részvételi díj befizetésre kerül.

A program napja előtt legfeljebb 21 nappal befizetett jelentkezések a fizetéstől számított 5 napon belül, a részvételi díj 100 %-os visszatérítése mellett visszamondhatók. Az 5 napon túl visszalépett, valamint a program napjától számított 21 napon belül befizetett jelentkezések részvételi díját nem áll módunkban visszautalni! A részvételi jog átruházható, így ha mégsem tudnál eljönni a programra, a helyedet ismerősödnek, barátodnak tovább adhatod. Ebben az esetben kérjük, emailben jelezd nekünk, ki vesz részt helyetted!

Amennyiben a program kezdete előtt 7 nappal a minimális létszám nem jön össze, a program elmarad, amiről írásban értesítést küldünk a jelentkezőknek. A befizetett részvételi díjak teljes egészében visszatérítésre kerülnek. Az esetlegesen felmerült plusz költségek (előzetesen lefoglalt szállás, közlekedési jegy) megtérítésére nincs mód! 

Map

The map only shows the city where the event will take place.The full address will be sent to your email address after the full payment has been made.